Foto: http://nitsdeclassics.blogspot.com

Xàtiva inaugurarà dilluns que ve la Fira d’Agost d’enguany amb una representació de la cantata Ibn Jubayr de Medina Xateba, una composició sobre la vida del geògraf, viatger i poeta àrab xativí del segle XIII Abu-l-Hussayn Muhàmmad ibn Àhmad ibn Jubayr al-Kinaní, a qui posarà veu el cantant de Montitxelvo Bonifaci R. Carrillo.

Actualment solista en el Cor de la Generalitat, des de 1998, fou guanyador del concurs ‘Eugenio Marco’ de Sabadell en el paper de Colline en La Bohème, i ha actuat amb el cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Entre les nombroses interpetacions en què ha participat hi ha Stabat Mater de Haydn, Rèquiem de Mozart, La Serva Padrona de Pergolessi, Madama Butterfly de Puccini, Don Pasquale de Donizetti, i Nabucco de G. Verdi, entre moltes més.

L’espectacle és obra de Miquel Juan (música) i Vicent Soriano (lletra). Es va estrenar l’any 2003 dins les Nits al Castell, i ara es representarà al camp de futbol la Murta, amb una adaptació especial per a aquest espai.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]