L’Ajuntament de Bufali destinarà la pràctica totalitat de l’import que li correspon enguany dels Plans d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València a comprar i adequar una casa que posarà a disposició d’una família, en règim de lloguer, per permetre que es puga quedar a la localitat.

Es tracta d’una família que ha d’abandonar l’habitatge on viu actualment, el propietari del qual el necessita per ocupar-lo, i que no ha trobat cap altra casa a Bufali on posar-se a viure. Tot i els esforços dels interessats i del propi consistori no han pogut torbar on instal·lar-se, la qual cosa els obligava a abandonar el poble, i això implicaria que els fills no s’escolaritzarien a l’escola de Bufali que perdria el nombre mínim d’alumnes per continuar oberta.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament va decidir de comprar una casa per transformar-la en habitatge social, per a la qual cosa va veure com a única possibilitat de dedicar-hi els diners dels PPOS de Diputació. Per a fer-ho ha calgut que la corporació redactara un expedient de modificació que permetera el canvi de destinació de la inversió, cosa que segons ha explicat la batlessa Estefania Mollà s’ha fet de manera ràpida per agilitzar tots els tràmits i evitar el possible tancament de l’escola a l’inici del curs.

La batlessa ha agraït l’actitud de la Diputació, i ha explicat que les obres a què es devien destinar els PPOS (la renovació de les instal·lacions elèctriques de l’enllumenat públic d’alguns carrers i i la reforma de la Font de la Bassa) s’efectuaran amb el segon Pla d’Inversilons Financerament Sostenibles.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.