Caixa Ontinyent ha adjudicat a Iberdrola el contracte per al subministrament d’electricitat amb la certificació d’energia amb garantia d’origen 100% renovable als seus 53 punts de subministrament. A més, s’ha acordat que totes les instal·lacions futures es contractaran també sota aquesta modalitat de contractació respectuosa amb el medi ambient.

La signatura del contracte s’ha fet aquest divendres entre el cap de l’àrea d’Operacions i Mitjans de Caixa Ontinyent, Vicente Sanchis, i el delegat Comercial d’Iberdrola al País Valencià, Joaquín Longares, segons ha indicat l’entitat en un comunicat .

Amb aquest contracte, Iberdrola subministrarà electricitat a les oficines centrals de la plaça de Sant Domingo, el projecte de les quals s’ha realitzat acollint-se al programa d’estalvi i eficiència energètica en l’edificació i que posseeixen la certificació energètica tipus A. També ho farà a les 48 sucursals i als centres de l’Obra Social.

A més, la companyia s’ha compromès a donar un tractament comercial diferencial a Caixa Ontinyent mitjançant un gestor personal i un servei d’atenció permanent a través dels quals canalitzar totes les gestions comercials i incidències. També, tindrà en compte les característiques específiques de cada punt de subministrament de cara a poder optimitzar la potència instal·lada i, en última instància, minimitzar els costos.

El delegat Comercial d’Iberdrola, Joaquín Longares, s’ha mostrat sarisfet per contribuir juntament amb Caixa Ontinyent a la protecció del medi ambient amb electricitat d’origen 100% renovable, per arribar a ‘un model energètic més sostenible’, tal com han informat des de l’entitat d’estalvi.

Per la seua banda, Sanchis ha explicat que han optat per contractar energia neta ‘pel compromís amb el medi ambient’. En aquest sentit, ha indicat que Iberdrola és ‘el proveïdor que més garanties ens oferia pel que fa a subministrament procedent d’aquestes fonts per tots els nostres centres i oficines’.

Compromís mediambiental
Des de Caixa Ontinyent han afirmat que manté una política de responsabilitat social en la qual inclou el compromís amb el medi ambient. Una de les seues línies d’actuació estratègiques és l’aplicació de sistemes de gestió ambiental encaminats a reducció de paper, racionalització dels consums energètics i foment de la reutilització, reciclatge i gestió de residus.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.