El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i el director general de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, han subscrit un acord pel qual destinaran 5 milions d’euros des de cada entitat a posar en marxa una línia de crèdit destinada al finançament de projectes empresarials al País Valencià.

A través d’aquest nou producte financer es concediran préstecs d’entre 350.000 i 5.000.000 euros destinats a cobrir inversions en actius de petites i mitjanes empreses, així com per a empreses de capitzalització mitjana amb seu social o operativa al País Valencià.

Els préstecs els cofinançaran al 50% l’IVF i Caixa Ontinyent, tindran un termini de cinc i deu anys (amb dos de carència com a màxim) i s’establirà un tipus d’interés d’Euribor a un any més un diferencial que es fixarà per a cada operació. Les garanties que aporte el beneficiari seran més mateixes per a l’IVF i Caixa Ontinyent, i les compartiran totes dues entitats proporcionalment a l’import dels préstecs concedits per cadascuna d’elles.

Després de la signatura d’aquest acord, el director general de l’IVF, Manuel Illueca, ha destacat que el conveni ‘és un exemple perfecte dels avantatges que podem extraure de la col·laboració públicoprivada, que es converteix en una eina essencial per a la creació d’instruments molt avantatjosos per a les empreses valencianes i la societat.’

‘Amb línies de finançament com la que ara creem –ha explicat Illueca– impulsem la realització de projectes empresarials que contribuesquen al creixement de l’economia valenciana, al desenvolupament del seu teixit productiu, i a la consolidació del mercat de treball’, ha dit.

Per la seua part, el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha afirmat que ‘davant l’important teixit industrial que compon la base econòmica de les nostres comarques, precisament, la funció principal d’aquesta caixa és possibilitar-ne el desenvolupament socioeconòmic.’

‘Aquesta mena d’iniciatives ens permeten de continuar contribuint a l’impuls de les nostres empreses, ajudar-les a aconseguir els seus objectius i facilitar la posada en marxa de projectes’, ha destacat Carbonell.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.