L’actual president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, mantindrà el càrrec en l’entitat d’estalvi després de l’assemblea general extraordinària celebrada aquest divendres, en què s’han elegit els nous membres que s’incorporaran a distints òrgans dins del procés de renovació parcial.

L’assemblea, a què han assistit 45 del 46 consellers generals, ha triat a 8 dels 9 membres que conformen el Consell d’Administració. Són, com a independents, Agustín Iranzo Reig (per a 6 anys), María Á. Martínez Ferri (6 anys), Vicent T. Guillamón (6 anys), Isabel Hernández Gázquez (3 anys) i Eduardo Úbeda Mestre (3 anys). Com a consellers generals s’ha seleccionat Antonio Carbonell Tatay (6 anys), José Pla Barber (6 anys) i Honorio Cabezuelo Castro (3 anys).

Antonio Carbonell continuarà, doncs, en la presidència, nomenat en aquesta ocasió per a la renovació dels càrrecs per la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida. Metge de professió, va accedir al càrrec en 2013 en substitució de Rafael Soriano, qui va oposar-se a l’intent del llavors president de la Generalitat Alberto Fabra de col·locar l’empresari Javier Aparicio en el càrrec.

A més, continua com a conseller general, al llarg dels 3 anys que li queden de mandat, Juan L. Gandia Cabedo.

Els nous membres elegits per l’Assemblea General s’incorporaran al Consell d’Administració quan el Banc d’Espanya aprove el nomenament i se’n faça la inscripció al Registre Oficial del propi Banc, un procés que podria durar uns mesos. Mentrestant, el Consell d’Administració continuarà amb la composició actual.

L’Assemblea General ha elegit, a més, dues membres noves per a la Comissió de Control, totes dues com a independents: María L. Lázaro Aznar (6 anys) i María J. Molina Botella (3 anys), que s’afegiran als dos consellers generals que es mantindran al càrrec al llarg dels 3 anys que els resten de mandat: Esmeralda Linares Navarro i Francesc Tortosa Llin.

Com a membres de la Comissió de Retribucions i Nomenaments  s’han elegit Agustín Iranzo Reig, Isabel Hernández Vázquez i José Pla Barber.

Quant a la Comissió d’Inversions, l’assemblea va elegir María Ángeles Martínez Ferri i José Pla Barber, al qui se suma el membre actual que hi continua, Juan L. Gandía Cabedo.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]