Caixa Ontinyent ha anunciat la creació d’un portal de transparència on publicarà informació addicional sobre els productes i serveis que ofereix l’entitat, amb detalls de cadascun d’aquests productes ‘en un llenguatge més accessible i comprensible’.

El portal tindrà apartats on consultar conceptes bàsics, explicacions detallades de contractes, extractes de jurisprudència, un enllaç al sistema de mediació i a calculadores hipotecàries i guies, entre més.

L’entitat ha explicat que la iniciativa forma part de la política de Responsabilitat Social Corporativa aprovada pel Consell d’Administració, que recull els principis d’actuació que assumeix com a pràctiques responsables, entre els quals ‘la conciliació dels interessos de l’entitat amb els interessos dels clients’.

En els treballs d’elaboració del portal, que ‘suposa una innovació en la pràctica bancària’, segons Caixa Ontinyent, col·labora la Universitat de València amb un equip investigador firmat per cinc catedràtics de Dret Civil, dos de Dret Mercantil, i un professor de Dret Civil, coordinats pel Catedràtic Francisco-Javier Orduña, ex-magistrat del Tribunal Suprem espanyol.