L’Asador l’Alfàbega d’Alginet ha guanyat el primer premi de la modalitat de Borreta del 12è Concurs Gastronòmic de Carn de Caça i de Bolets Vila de Bocairent, que s’ha celebrat aquest dilluns. És la primera vegada que aquest establiment guanya el concurs. En segon i tercer lloc han quedat La Plaza, de Torrent. i La Visteta, de Barx.

La modalitat de plat lliure l’ha guanyada Casa Granero, de Serra, amb un ‘estofat de galtera de javalí al Porto amb saltejat de rovellons, boletus i trufa’. Darrere seu ha quedat Goya Gallery, de València, amb ‘tortellini de cabirol amb salsa al suc i pebrassos’ en la segona posició. El tercer premi l’han compartit ex aequo Les Cuinetes, de Dénia, i l’Aljubet, de Banyeres de Mariola, que han guisat ‘guatla de vinya en salsa royal, bolets de temporada, crema de castanya rostida i bombó de boletus trufat’,  i ‘colomí de les landes franceses en dues coccions, parfait dels interiors, parmentier de pebrassos, pebrassos saltats, acompanyat de bombons de torró de foie i remolatxa, amb trufa ratllada’, respectivament.

Al concurs han assistit prop de 300 persones, entre els quals Vicent Mascarell, diputat d’Hisenda de la Diputació de València; Francesc Molina, delegat del Consell a València, i Rafa Briet, sotssecretari de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a més d’autoritats locals i de més municipis de la Vall d’Albaida i d’altres localitats.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.