El problema de l’infrafinançament de què és víctima el País Valencià fou un dels temes tractats en la reunió de dijous passat a Ontinyent, en la qual el nou secretari general de CCOO-PV, Arturo León, es trobà amb representants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial que aplega les patronals de les àrees més industrials de les Comarques Centrals.

Sindicat i patronals van coincidir a reivindicar la necessitat d’un nou sistema de finançament en substitució de l’actual que ‘dificulta molt els projectes de desenvolupament’ i que permeta una política territorial que tinga en compte ‘les necessitats dels nostres pobles i comarques’, amb la finalitat de revitalitzar i millorar infraestructures com el tren Alcoi-Xàtiva  la energia i l’adequació dels polígons.
Des del sindicat es va posar èmfasi en la urgència d’augmentar els salaris i de dotar l’ocupació de més qualitat i estabilitat, i van coincidir amb els representants empresarials en la conveniència de la col·laboració mútua.

A la reunió hi van assistir per part de la Plataforma Javier Cabedo, Rafa pla i Vicent Donat de COEVAL; Hèctor Torrente d’IBIAE; i Pablo de Gracia de Fedac. El secretari general de CCOO-PV, Artuto León, estava acompanyat per Manuela Pascual, secretària general de CCOO Comarques Centrals.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]