Combinats de café licor per a encetar el nou cicle Tastant Tastant

  • El Casal Jaume I ofereix un nou cicle d'activitats que donen a conéixer de primera mà els productes gastronòmics del país

VilaWeb

Redacció

18.06.2017 - 23:00
Actualització: 19.06.2017 - 01:00

La nova edició del programa Tastant Tastant del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, destinat a donar a conéixer de primera mà els productes gastronòmics del país, arrenca aquest pròxim divendres amb un tast de còctels a base de café licor. Anna Mari Mollà i Evarist Beneyto parlaran de la història d’aquest licor tradicional de les Comarques Centrals, de l’elaboració casolana i de la comercialització actual d’aquesta beguda.

Aquesta primera activitat serà a les 20.00 a l’ateneu popular Ca la Mera. A la mateixa hora i lloc es realitzaran els altres actes: un tast de pa i coques artesanals i sopar de pa de pita al forn de llenya det al forn de Carrícola, divendres 30 de juny; i un tast d’olives adobades i melmelades artesanals de Josep Salvador Morales, divendres 7 de juliol.

Per a participar en els actes cal fer la reserva a valldalbaida@acpv.cat. Les activitats són gratuïtes, a excepció del sopar del 30 de juny que té un preu de 3 euros.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem