La nova edició del programa Tastant Tastant del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, destinat a donar a conéixer de primera mà els productes gastronòmics del país, arrenca aquest pròxim divendres amb un tast de còctels a base de café licor. Anna Mari Mollà i Evarist Beneyto parlaran de la història d’aquest licor tradicional de les Comarques Centrals, de l’elaboració casolana i de la comercialització actual d’aquesta beguda.

Aquesta primera activitat serà a les 20.00 a l’ateneu popular Ca la Mera. A la mateixa hora i lloc es realitzaran els altres actes: un tast de pa i coques artesanals i sopar de pa de pita al forn de llenya det al forn de Carrícola, divendres 30 de juny; i un tast d’olives adobades i melmelades artesanals de Josep Salvador Morales, divendres 7 de juliol.

Per a participar en els actes cal fer la reserva a valldalbaida@acpv.cat. Les activitats són gratuïtes, a excepció del sopar del 30 de juny que té un preu de 3 euros.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]