Aielo de Malferit, Albaida, Benigànim, Bocairent, l’Olleria i Ontinyent, els sis municipis de més de 4.000 habitants de la comarca, són les localitats en què s’estan fent entrevistes per a una enquesta amb què conéixer el nivell de coneixements financers de la població valldalbaidina.

L’enquesta és una iniciativa del programa d’educació Finança’t de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, amb la qual pretén de saber la importància que es dóna a l’educació i la cultura financera a la nostra comarca. Els resultats, que s’analitzaran en relació a l’edat, situació laboral i nivell de renda entre més dades dels entrevistats, es compararan amb les mitjanes valenciana i estatal.

La informació servirà per a emprendre actuacions de cara a potenciar i orientar les actuacions futures del programa Finança’t. En l’elaboració de l’enquesta hi col·labora la Càtedra d’Innovació i Territoris Intel·ligents d’Ontinyent, dirigida per les universitats de València i d’Alacant.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb