Julià Engo i Ruth Martínez

Compromís per l’Olleria ha fet pública la candidatura completa que presentarà a les eleccions municipals del mes de maig vinent. La coalició manté, en els quatre primers llocs, els mateixos noms que en les de 2015, amb Julià Engo com a cap de llista; Ruth Martínez, actual regidora i tinent de batle; Enric Such, regidor de Serveis Municipals i Esports; i Glòria Micó, regidora de Benestar Social i membre de la candidatura de Compromís a les Corts.

La llista incorpora candidats nous respecte de la de 2015, cosa que segons el cap de llista ’és una bona mostra de fins a quin punt Compromís engresca cada vegada més la ciutadania com a eina útil per transformar la societat. Dels deu primers, la meitat és la primera vegada que es presenten a unes eleccions.’

De novetats hi ha la presència, en el quint lloc, de la presidenta de l’AMPA del CEIP Sanchis Guarner Montse Sempere. Anna Vidal, administrativa, se situa en el lloc vuité; Carolina Brazales, estudiant de Filologia Hispànica, i David Such, estudiant de Negocis Internacionals, són nové i desé; i l’empresari José Boluda ocupa el tretzé. Ja en posició de suplents, en el lloc 14 hi figura la directora del CEIP Manuel Sanchis Guarner i ex-regidora, Mercé Simón.