El Consell ha aprovat la cessió gratuïta de la titularitat de l’immoble del número 20 de l’avinguda del Salvador de Bèlgida a l’ajuntament, perquè el destine a espai multiús per a reunions de diferents associacions del municipi, exposicions i presentacions.

L’immoble, propietat de la Generalitat, té una superfície total de 353,30 m². A l’interior de la parcel·la hi ha una caseta de peó amb una superfície total edificada de 109,78 m². El consistori ja en va rebre la cessió fa quinze anys, finalitzada en 2019. Ara, a petició de l’ajuntament, s’ha renovat amb la consideració de definitiva, de manera que s’hi podrà actuar amb garanties en la rehabilitació i conservació de l’edifici.

La cessió implica que l’ajuntament ha de complir les obligacions inherents al dret de propietat com la inscripció a nom seu de l’immoble en el Registre de la Propietat i el Cadastre i efectuar la declaració d’obra nova, si cal, de les edificacions existents, de manera que coincidisquen les superfícies registrals i cadastrals amb la realitat.

La Generalitat tindrà dret de sol·licitar l’ús puntual i gratuït de les dependències per a fer-hi actes o esdeveniments.

En un comunicat, la Generalitat ha explicat que l’actuació s’emmarca en un procés per a millorar l’aprofitament dels recursos mitjançant la col·laboració interadministrativa en matèria patrimonial, la qual cosa permet en aquest cas i a través de la col·laboració amb l’Ajuntament de Bèlgida de fer valdre un immoble com a suport bàsic per a la prestació de serveis públics municipals.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.