Constituït el Consell Municipal de les Dones per la Igualtat d’Ontinyent

  • Amb la funció principal de treballar per fer efectiu el principi d'igualtat i la no discriminació entre dones i homes

VilaWeb
Redacció
27.09.2019 - 18:04
Actualització: 27.09.2019 - 20:04

Dijous passat es va constituir el Consell Municipal de les Dones per la Igualtat d’Ontinyent, amb la finalitat principal de treballar per fer efectiu el principi d’igualtat i la no discriminació entre dones i homes.

En la reunió constitutiva es va acordar de preparar activitats al voltant del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona el 25 de novembre.

El consell té com a òrgan col·lectiu i decisori un ple presidit pel batle, amb la regidora d’Igualtat com a vice-presidenta, i una secretària. En formaran part també dones representants d’entitats, col·lectius i associacions, i dones a títol individual o representants d’entitats, institucions i organismes que actuen en l’àmbit de la igualtat de gènere. El ple es reunirà de manera ordinària una vegada per semestre com a mínim.

Entre les seues funcions hi ha actuar com a observatori de la situació de les dones al municipi; facilitar i promoure la seua participació en tots els sectors de la societat; fomentar i propiciar la prestació de serveis i recursos municipals dirigits a la defensa dels drets de les dones i la lluita contra la violència de gènere; o promoure i fer visibles les polítiques d’igualtat que es desenvolupen al municipi, entre més.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any