La Càtedra d’Art Contemporani Antoni Miró, de la qual l’Ajuntament d’Ontinyent n’és impulsor juntament amb el d’Alcoi i la Universitat d’Alacant, han covocat una ajuda d’estudi a un projecte sobre art contemporani, especialment valencià o sobre l’obra d’Antoni Miró (bases en pdf).

L’ajuda serà de 1.500 euros, que es faran efectius en dos pagaments de 750 euros; el primer en el moment de la concessió i acceptació per part del responsable del projecte guanyador, i el segon sis mesos després que el treball s’haja lliurat ja acabat. Tot i que només es decidirà un projecte com a beneficiari de l’ajut, i no es podrà dividir la dotació econòmica, el jurat podrà notificar a algun altre treball que n’era mereixedor.

A aquesta convocatòria podran accedir projectes individuals o realitzats en equip, amb extensió i configuració lliures, i s’hi podran utilitzar materials ja elaborats anteriorment com ara tesis doctorals o de llicenciatura, sempre que siguen inèdits. El beneficiari de l’ajuda haurà de lliurar el treball acabat en un termini màxim de set mesos des de la concessió, redactat en català, castellà o anglès.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.