Ontinyent serà una de les seus de la prova extraordinària del nivell C1 de valencià que la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) ha convocat de manera extraordinària per al setembre.

La convocatòria s’ha fet amb 12.345 places per a atendre totes aquelles persones inscrites en la prova ordinària del mes de juny que no han obtingut plaça a causa de la limitació de matrícules imposada per la pandèmia.

La prova extraordinària es farà en dues jornades diferents: dissabte 11 de setembre s’avaluarà l’àrea d’expressió i interacció oral, que tindrà caràcter eliminatori.

En la segona jornada, dissabte 25 de setembre, s’avaluaran les àrees de comprensió escrita, d’estructures lingüístiques i d’expressió i interacció escrites als aspirants que han superat el mínim exigit en l’àrea realitzada en la primera jornada.

La matrícula i el pagament de la taxa per a poder participar en la prova extraordinària de C1 de setembre s’haurà de fer entre el 17 i el 21 de maig per via telemàtica des de la web de la jqcv.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.