El restaurant La Cuina d’Ontinyent té en marxa una campanya solidària destinada a col·laborar amb les associacions Projecte Trèvol i Down València-Treballant Junts amb la finalitat de millorar la inclusió de xiquets a través d’activitats extraescolars i el suport a les seues famílies.

La campanya, que estarà en funcionament fins el 31 de maig vinent, consisteix a destinar per part de l’empresa del restaurant 0,50 euros del preu de molts dels plats més demanats pels clients, una aportació que figura detallada en la carta. La proposta l’ha iniciada La Cuina seguint l’exemple de Restaurantes Contra el Hambre.

Des del Projecte Trèvol han explicat que la part que se’ls farà arribar serà per a l’àrea d’infància, per a disposar del personal de suport necessari que proporcione suports individuals i especialitzats que permeten d’assolir la inclusió de xiquetes, amb activitats pròpies de la seua edat. A més, els tècnics donaran suport durant les escoles d’estiu, Nadal o Pasqua per a qui en tinga necessitat.

Quant a Down València-Treballant Junts destinaran els ingressos al Programa d’Atenció i Suport per a famílies de persones amb Síndrome de Down i diversitat funcional, a fi de descentralitzar l’activitat de l’associació i arribar a totes les comarques.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb