El restaurant La Cuina d’Ontinyent té en marxa una campanya solidària destinada a col·laborar amb les associacions Projecte Trèvol i Down València-Treballant Junts amb la finalitat de millorar la inclusió de xiquets a través d’activitats extraescolars i el suport a les seues famílies.

La campanya, que estarà en funcionament fins el 31 de maig vinent, consisteix a destinar per part de l’empresa del restaurant 0,50 euros del preu de molts dels plats més demanats pels clients, una aportació que figura detallada en la carta. La proposta l’ha iniciada La Cuina seguint l’exemple de Restaurantes Contra el Hambre.

Des del Projecte Trèvol han explicat que la part que se’ls farà arribar serà per a l’àrea d’infància, per a disposar del personal de suport necessari que proporcione suports individuals i especialitzats que permeten d’assolir la inclusió de xiquetes, amb activitats pròpies de la seua edat. A més, els tècnics donaran suport durant les escoles d’estiu, Nadal o Pasqua per a qui en tinga necessitat.

Quant a Down València-Treballant Junts destinaran els ingressos al Programa d’Atenció i Suport per a famílies de persones amb Síndrome de Down i diversitat funcional, a fi de descentralitzar l’activitat de l’associació i arribar a totes les comarques.