La policia espanyola ha detingut aquest matí un home sospitós de ser l’autor de l’homicidi de dissabte passat a Ontinyent.

Segons publica Levante-EMV, la detenció s’ha realitzat en un domicili del carrer d’Enmig, pròxim al de la víctima (José Horacio Gómez, de 66 anys) al carrer dels Teixidors on es van produir els fets, una discussió que acabà amb homicidi i robatori. L’acusat, Manuel S.L. de 41 anys, viu en l’habitatge on l’han detingut, propietat d’una dona amiga del difunt que no la policia no creu que tinga cap relació amb els fets.

Agents del grup d’homicidis de la policia espanyola van escorcollar tots dos domicilis i hi van trobar evidències clares de la implicació de Manuel S. L. en el crim, qui hauria colpejat repetidament José Horacio Gómez amb una cadira arran d’una discussió. Els colps van causar lesions greus a la víctima, qui va acabar morint-se. El sospitós, segons la investigació policíaca, es va endur alguns objectes de la víctima, entre els quals una cadena d’or, un mòbil i un ordinador.