Les previsions no anaven equivocades, les cues a les tendes no s’han fet esperar i des de l’hora d’obertura desenes de persones esperaven per a poder tornar a comprar. A tots els carrers del poble, una imatge més de la postguerra que no de l’actualitat. Com podem estar fent cua per a comprar si hi ha excés d’abastiment?

La veritat és que algunes botigues mantenien les cues de vesprada, i això que demà dissabte tornaran a obrir totes…

La Guàrdia Civil ja patrulla pels carrers preguntant a la gent a on va i per què, fins i tot si vas a la farmàcia.

No hi ha cap notícia que al País Valencià s’estiguen fent ja les proves a totes les persones que tinguen símptomes, mentre el president Puig anuncia la construcció de tres hospitals de campanya amb una inversió de 4 milions d’euros. He fet una suma dels milions que va prometre Sánchez, els que l’endemà va dir Iglesias, els que després va assegurar Oltra… d’on trauran tants diners?

Si no ens traiem dels dits la dependència, que veurem ara com queda, com faran tot açò que anuncien? O no recordeu que passen més coses mentre patim el coronavirus?

El BOE publica l’enèsim aclariment del super decret: pel carrer és obligatori de caminar de manera individual!!!

Últim dia laborable de la setmana i els ERTO ja han entrat a quasi totes les famílies: milers de treballadors i treballadores han deixat de treballar i uns altres ho faran a partir dels dies vinents. Els treballadors es trobaran en una situació legal d’atur amb una indemnització inferior al seu sou, però amb les mateixes despeses diàries.

Per últim, no acabe d’entendre les xifres de la consellera Barceló. Si estàvem preocupats  pels madrilenys que s’havien desplaçat a la costa sobretot d’Alacant, i havien traslladat el virus… Per què no és la demarcació valenciana amb més contagis? Potser és perquè allí sí que s’han estat fent els tests per a esbrinar contagis?

Aquesta vesprada l’empresa Euromoda ha anunciat que està fabricant 10.000 màscares que donarà als veïns de Bocairent, l’Ajuntament i els comerços s’encarreguen dissabte de fer-ne la distribució.