Ivan Martí, diputat de Modernització de la Diputació de València

Els ajuntaments de la Vall d’Albaida començaran a rebre aquest divendres les CPU d’ordinadors que la Diputació de València distribuirà entre els consistoris de la nostra comarca que n’havien sol·licitat. La corporació n’ha adquirit 1.002 per a repartir-les entre els municipis de la seua àrea de gestió, 99 dels quals se’n vindran a la Vall.

L’Àrea de Modernització i Administració Electrònica de la Diputació ha invertit 500.000 euros en l’adquisició d’aquestes CPU que es distribuiran de manera proporcional al nombre d’habitants de les localitats amb l’objectiu d’afavorir ‘la implementació de l’administració electrònica’, tal com han explicat des de Diputació. N’hi haurà per als ajuntaments i per a algunes mancomunitats.

El diputat de l’àrea, Ivan Martí ha explicat que ’s’ha optat per prioritzar les necessitats acreditades pels municipis amb un menor cens, ja que no tenen tants recursos’. Segons Martí, s’ha optat per adquirir CPU perquè els complements perifèrics, com el monitor o el teclat, no signifiquen un cost significatiu i els poden assumir els ajuntaments.

Els equips comencen a distribuir-se aquest mateix dimarts a la Safor, i després ja arribaran a la Vall d’Albaida. Posteriorment es repartiran per la resta de comarques.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]