Dissabte, dinem ecològic

  • Et proposem un dinar amb un menú fet íntegrament amb productes ecològics

VilaWeb
Redacció
06.06.2016 - 20:22
Actualització: 06.06.2016 - 22:22

Com ja vam avançar, el 2 de juliol tenim una cita de les Nits Temàtiques que organitzem a Ca les Senyoretes d’Otos, la del sopar i competició de l’enigmàrius amb Màrius Serra.

Abans, però, hem preparat una altra excusa per trobar-nos. Serà dissabte que ve, dia 11, quan volem compartir un dinar amb un menú fet a base de productes ecològics, amb la finalitat de promoure el consum d’aquesta producció que va fent-se un lloc a la nostra comarca.

A taula tindrem samorra, tabulé de quinoa, gaspatxo hortolà, carabasseta farcida, creïlles al forn amb salsa vegetal, bunyols de mill amb pastanaga, torrades amb paté de tomaca seca, granissat de marialluïsa i pastís blanc amb melmelada. Tot això acompanyat de vi de Carrícola i infusions d’herbes del Benicadell.

Com fem sempre,  les places, limitades, s’han de reservar al telèfon 962358032 o al correu electrònic casa@ruralotos.com. El preu del dinar és de 20 euros.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem