Dissabte, dinem ecològic

  • Et proposem un dinar amb un menú fet íntegrament amb productes ecològics

VilaWeb
Redacció
06.06.2016 - 20:22
Actualització: 06.06.2016 - 22:22

Com ja vam avançar, el 2 de juliol tenim una cita de les Nits Temàtiques que organitzem a Ca les Senyoretes d’Otos, la del sopar i competició de l’enigmàrius amb Màrius Serra.

Abans, però, hem preparat una altra excusa per trobar-nos. Serà dissabte que ve, dia 11, quan volem compartir un dinar amb un menú fet a base de productes ecològics, amb la finalitat de promoure el consum d’aquesta producció que va fent-se un lloc a la nostra comarca.

A taula tindrem samorra, tabulé de quinoa, gaspatxo hortolà, carabasseta farcida, creïlles al forn amb salsa vegetal, bunyols de mill amb pastanaga, torrades amb paté de tomaca seca, granissat de marialluïsa i pastís blanc amb melmelada. Tot això acompanyat de vi de Carrícola i infusions d’herbes del Benicadell.

Com fem sempre,  les places, limitades, s’han de reservar al telèfon 962358032 o al correu electrònic casa@ruralotos.com. El preu del dinar és de 20 euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any