Diumenge que ve, 4 d’agost, comença a funcionar el servei d’autobús organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent i que connectarà la capital de la Vall d’Albaida amb la platja de Gandia.

Serà un viatge cada diumenge (excepte el 25 d’agost), fins a l’1 de setembre inclusivament, amb eixida a les 9.00 a la plaça de la Coronació, i tornada a les 19.00 des del passeig marítim de Neptú de la platja de la localitat saforenca.

Els bitllets per als viatges estan a la venda, a cinc euros, a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara d’Ontinyent, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00; i de dimarts a dissabte, de 18.00 a 21.00.

Autobús des de la Safor per a l’Entrada de Moros i Cristians

A banda d’aquest servei dels diumenges d’agost, s’ha programat un autobús per a acostar veïns i turistes de Gandia a Ontinyent el dia de l’Entrada de Moros i Cristians.

El vehicle eixirà a les 16.30 del divendres 23 d’agost del passeig marítim de Neptú de Gandia (davant la discoteca Ducal), i tornarà a  les 23.30 des de l’avinguda d’Almaig, a l’altura de la gasolinera Repsol. Per a aquest viatge, els bitllets es venen a l’Oficina de Turisme de Gandia.