Conferència de Carmen Agulló en l'acte d'obertura de les jornades Pas de Dona

Aquest dijous comencen les taules redones organitzades per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida dins el projecte ‘Pas de Dona: les dones de la Vall d’Albaida ahir, hui i despús-demà’, una iniciativa que l’entitat ha emprés per tal de reivindicar el paper destacat de la dona a la comarca i analitzar eines per superar les discriminacions.

Les activitats van encetar-se divendres passat, amb una magnífica conferència de la professora de la Universitat de València Carmen Agulló, i ara arriba el moment de les cinc taules redones previstes fins a finals de novembre. La primera, aquest dijous 4 d’octubre, té com a tema l’esport, i tindrà lloc a l’aula magna del Campus d’Ontinyent, a les 19.30.

Moderada per la periodista Mariola Montosa, comptarà amb la participació de M. José Silvestre, fundadora de Dones Bicibles i campiona d’Espanya Ultrafons Master 50; Joaquina Asensio, atleta i impulsora de la 1a Sant Silvestre d’Ontinyent; Rita Cabañero, àrbitre de primera divisió femenina de futbol; Paloma Tortosa, gimnasta i professora del grau de CAFE de la UV; i Pilar Silvestre, participant d’esports adaptats.