El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, s’ha reunit aquest dilluns amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i han acordat de convocar una taula de treball el mes d’octubre vinent per establir un nou marc econòmic per a les societats musicals.

L’objectiu de la reunió era afrontar problemàtiques que afecten els músics valencians, especialment relacionades amb la fiscalitat i la reglamentació laboral, segons ha informat la FSMCV.

La taula es convocarà a l’octubre amb membres de la FSMCV, la Direcció General d’Economia, la Direcció General de Treball, la Direcció General d’Internacionalització i el SERVOF.

L’assumpte principal a tractar serà la recerca conjunta de fórmules i reglaments propis semblants als que, per exemple, tenen les cooperatives o les entitats d’economia social per les característiques genuïnes de les societats musicals.

Per la seua banda, la federació ha mostrat la intenció de col·laborar plenament amb l’Administració per regularitzar fiscalment i legislativament les diferents categories professionals dels músics i les societats.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]