Educació activarà el 3 de juliol l’admissió per al curs 2020-2021 a les escoles oficials d’idiomes

VilaWeb
Redacció / EP
15.06.2020 - 07:10
Actualització: 15.06.2020 - 09:10

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana va publicar dijous passat el calendari i el procés d’admissió i de matriculació per al curs 2020-2021 dels diferents ensenyaments d’idiomes que s’imparteixen a les 24 escoles oficials d’idiomes (EOI) valencianes, que s’activarà el 3 de juliol.

Així, per a l’alumnat matriculat en les EOI durant el curs 2019-20 i el que ha superat una prova de certificació o prova homologada, el termini de sol·licitud d’admissió estarà obert del 3 al 14 de juliol. S’ha de fer telemàticament a la web telematricula.es i el sol·licitant pot triar un màxim de tres idiomes i fins a 50 combinacions horàries amb la possibilitat de seleccionar diverses escoles.

A partir del 3 de juliol les persones que vulguen sol·licitar l’admissió han de generar-se la clau per a fer la tramitació telemàtica en la finestra ‘clau admissió’ de la web. S’hi demanarà el número de DNI, el número de suport IDESP (codi de 9 lletres i números que hi ha en el DNI), la data de naixement, l’acceptació de comprovació del Ministeri de l’Interior espanyol i una adreça de correu electrònic.

A partir d’ací es pot realitzar tota la tramitació telemàtica des de casa en la finestra ‘procés d’admissió’ de la web en l’apartat dedicat a EOI i els sol·licitants poden també descarregar-se un manual d’instruccions per a fer cada pas.

El mateix 3 de juliol es publicaran les vacants provisionals, i el 17 de juliol es podran consultar telemàticament els resultats de l’adjudicació de vacants per als alumnes.

Una vegada establit l’ordre, els candidats que hagen obtingut plaça han de formalitzar la matrícula durant el període del 20 de juliol al 9 de setembre. Dins d’aquest període, cada EOI establirà, i publicarà al seu web, el calendari concret de formalització i lliurament de la documentació requerida per a completar la matrícula.

A més, els dies 10 i 11 de setembre les EOI matricularan físicament amb cita prèvia els alumnes que hagen quedat en llista d’espera en l’adjudicació del 17 de juliol, segons l’ordre assignat per l’assistent telemàtic. Del 15 al 17 de setembre s’obrirà el segon període d’admissió i matriculació corresponent a la convocatòria extraordinària de les vacants d’idiomes i cursos disponibles.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any