Educació obri el termini d’admissió i matriculació en l’Escola Oficial d’Idiomes

VilaWeb
Redacció / EP
13.06.2019 - 14:58
Actualització: 13.06.2019 - 16:58

La Conselleria d’Educació ha obert el termini d’admissió i de matriculació per al curs 2019-2020 dels ensenyaments d’idiomes que s’imparteixen a les escoles oficials d’idiomes (EOI).

El termini de sol·licitud d’admissió ordinària acabarà el 27 de juny, el 15 de juliol es publicaran els resultats de l’adjudicació de vacants, i el període de formalització de matrícula, serà del 16 de juliol al 10 de setembre. Aquest curs, Educació ha simplificat el procés d’admissió en les EOI, perquè l’alumnat es puga inscriure telemàticament d’una manera molt més senzilla amb una nova plataforma. Des d’ací es pot formalitzar la matrícula en l’EOI de Xàtiva de la qual depén l’aulari d’Ontinyent.

Els alumnes que acrediten un domini suficient de les competències d’un idioma es poden incorporar a qualsevol curs o nivell si superen una prova de nivell. La preinscripció a aquesta prova es pot fer fins al 8 de setembre. Cada escola publicarà el calendari per a realitzar-la, però, en qualsevol cas, els resultats es faran públics abans de les 22 hores del dia 18 de setembre.

Es reserva un període d’admissió extraordinari, del 16 al 19 de setembre, per als alumnes de l’EOI que haja suspés l’examen de certificació en la primera convocatòria, per als aspirants que necessiten la prova de nivell, o per a totes aquelles persones que no s’hagen pogut inscriure en el període ordinari. Les vacants per al segon període d’admissió es publicaran el dia 16 de setembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any