Educació proposa que el curs vinent comence el 8 de setembre

  • Per primera vegada les classes d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, Formació Professional i l'EOI acabaran simultàniament el 22 de juny

VilaWeb
Redacció
30.05.2022 - 14:00
Actualització: 30.05.2022 - 20:37

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha proposat que el curs escolar 2022-2023 comence el dijous 8 de setembre per a l’alumnat d’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional. A més, les classes, també a les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) acabaran per primer cop alhora, el 22 de juny.

Així mateix, els alumnes dels programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) i el de FPB de segona oportunitat també acabaran les classes el 22 de juny. Aquests cursos començaran el curs el 14 de setembre. Pel que fa a les EOI, les classes arrencaran el 26 de setembre. A Formació de Persones Adultes (FPA), la conselleria suggereix de començar el curs el dilluns 19 de setembre.

Per als ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals, ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius de règim especial es proposa començar les classes el 21 de setembre, i acabar-les el 16 de juny.

Dies festius

Les vacances de Nadal, per professors i alumes, s’estableixen del 23 de desembre al 6 de gener, tots dos inclosos; i les de Pasqua, del 6 al 17 d’abril, també tots dos inclosos.

El curs 2022-2023 tindrà els dies festius següents: el 12 d’octubre, l’1 de novembre, el 6 i el 8 de desembre i l’1 de maig.

D’altra banda, cada ajuntament establirà tres dies no lectius locals, així com els festius locals, en cas que un o els dos dies que corresponen a cada municipi se celebren en jornada lectiva.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any