Aquest dimecres vinent 13 de febrer comença a Ontinyent la programació de l’Escola de Famílies, amb la xerrada ‘Mira al teu voltant’ a càrrec de César Bona, llicenciat en Filologia Anglesa, diplomat en Magisteri i professor de Primària, i finalista del Global Teacher Prize. Serà al Teatre Echegaray, a les 19.00.

En la presentació de l’edició d’enguany d’aquest cicle que abans duia per nom Escola de Pares i Mares, el regidor d’Educació Óscar Borrell va explicar que s’havia volgut recollir ‘tots els suggeriments que durant anys ens han fet i que treballen sobretot la convivència de les persones, dins i fora dels centres educatius’.

La programació continuarà l’1 de març, a la sala Gomis, amb una taula redona ‘que té com a objectiu conscienciar i fer visibles les dones esportistes’, i en la qual hi intervindran Patricia Campos, entrenadora de futbol femení; Conxa Montaner, ex-atleta de salt de longitud; Ana Carrascosa, ex-judoka i guanyadora de medalles en campionats mundials i europeus; i Marina Ferragut, ex-jugadora de bàsquet professional. Hi farà de moderadora Iolanda Damià, cap dels programes esportius d’À Punt.

El 4 d’abril, al Centre Cultural Caixa Ontinyent a les 19.00, el comunicador i activista Mohamed El Amrani impartirà una xerrada sobre la importància de crear identitats perquè totes les persones puguen conviure en harmonia. L’acte, que formarà part també de la Setmana Pedagògica, s’ha organitzat amb la col·laboració de l’Assemblea Conviure amb Diversitat.

Finalment, el 30 de maig, el monologuista Óscar Tramoyeres oferirà el monòleg ‘Madre no hay más que una’, a la sala Gomis a les 19.00.