El Consell ha aprovat un conveni marc de col·laboració entre Turisme CV i els ajuntaments d’Aielo de Malferit, Albaida, Bocairent, Llutxent i Ontinyent per al desenvolupament del programa Tourist Info en cadascun, a través del manteniment i actualització en la xarxa de les oficines d’informació turística de les entitats locals corresponents. A tot el País Valencià, el conveni s’ha signat amb 137 municipis, 2 mancomunitats i 1 entitat local menor.

Aquest nou conveni pretén d’agilitar els tràmits jurídico-administratius per a modificar i renovar les subscripcions dels convenis de col·laboració entre Turisme CV amb els ajuntaments per a la consolidació del programa Tourist Info.

El conveni d’adhesió a la Xarxa Tourist Info articula jurídicament els termes de cooperació en matèria d’informació turística, entre la Generalitat i les entitats locals, compartint eines de treball, cobertura territorial, procediments i sistemes de qualitat.

Aquest conveni marc recull com a novetat la publicació del text íntegre del conveni, una vegada subscrit, per part de Turisme CV i de les corporacions locals, així com la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat. A més, s’estableix una comissió de seguiment del conveni entre les parts.