El Ple del Consell va aprovar ahir el conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l’Ajuntament d’Albaida per a l’emissió, en seu municipal, del Carnet Jove a joves de 14 a 30 anys.

El conveni aprovat regula les condicions de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament d’Albaida, a través del qual s’ofereix un nou servei als joves en l’àmbit local, d’acord amb els termes que estableix l’Associació Europea del Carnet Jove (EYCA) i l’IVAJ.

L’IVAJ ofereix al seu web informació sobre les 1.462 empreses adherides i facilita promocions i ofertes especials a través d’una llista de distribució de Carnet Jove i de les xarxes socials.

Des de l’1 d’abril de 2019, el Carnet Jove del País Valencià ha integrat el Carnet d’Alberguista Internacional amb l’objectiu de millorar els avantatges que obtenen els joves.

El Carnet Jove és un document de caràcter personal i intransferible que ofereix als titulars serveis i avantatges per a facilitar-li la mobilitat i intercomunicació, així com l’accés a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

El programa de l’IVAJ es desenvolupa conjuntament amb la resta de les comunitats autònomes de l’estat espanyol i amb més de 30 estats més de l’entorn europeu que conformen l’Associació del Carnet Jove Europeu, que garanteix la reciprocitat de les prestacions en els diferents països adscrits.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.