El ple del Consell ha nomenat aquest divendres més càrrecs del govern, entre els quals hi ha el de Rebeca Torró com a secretària d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum de la Generalitat, en la conselleria dirigida per Rafa Climent de Compromís. El sots-secretari d’Economia serà Natxo Costa, fins ara director general de Comerç.

Torró ja va ser en la legislatura anterior directora general d’Habitatge, fins que va deixar el càrrec per a substituir Jorge Rodríguez en la Diputació de València quan el batle d’Ontinyent va dimitir de la presidència arran del cas Alqueria. A la corporació supracomarcal hi va accedir com a vice-presidenta, i també ha sigut tinent de batle de l’Ajuntament d’Ontinyent i regidora d’Urbanisme.

En les eleccions municipals passades, Rebeca Torró tornava a ocupar el segon lloc en la llista del PSPV-PSOE local, amb Jorge Rodríguez al capdavant. Però en abandonar Rodríguez el partit i activar la formació política que havia creat per si no podia ser candidat socialista, Torró va decidir de mantenir-se fidel al partit i passar a l’última posició en la candidatura d’urgència del PSPV que no aconseguí cap regidor.

Quant a les eleccions espanyoles passades, figurava com a número sis en la llista del PSPV-PSOE al congrés per València, sense aconseguir l’acta de diputada.