Compromís per Castelló de Rugat ha denunciat el que considera una ‘possible irregularitat’ en l’augment del rebut de l’aigua potable a la localitat.

El Diari Oficial de la Generalitat del 3 de setembre passat publicà unes tarifes actualitzades de subministrament d’aigua potable i de clavegueram, una modificació que segons el portaveu de la coalició valencianista, Damián Martínez, no s’havia d’haver produït ja que la proposta presentada al ple per EGEVASA no es va aprovar.

El ple en què s’havia de debatre, el 27 d’abril, es va acordar de deixar el punt suspés per a més avant ja que ‘no existien els informes necessaris per part de Secretaria, com tampoc una proposta d’acord’, tal com va expressar Martínez, qui va afegir que això ‘impossibilitava jurídicament la votació del punt’.

Compromís assegura que la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat és ‘un fet inacceptable’ i ha presentat una reclamació en l’Ajuntament perquè s’esclarisca ‘el motiu pel qual s’ha fet la publicació sense els informes necessaris, ni l’acord del plenari’. La coalició demana també que es rectifique la publicació i que, en cas que haja produït algun efecte en els rebuts, ’s’inicie el procediment necessari per a la restitució d’aquest perjudici’.

Vídeo del debat en el ple sobre l’actualització dels preus

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb