Aquest diumenge torna a Carrícola el mercat mensual amb què promociona els productes agroalimentaris de proximitat i l’artesania, una edició, la d’aquest febrer, on hi ha programada una taula redona sobre emprenedoria en el món rural, a les 12.00.

Les parades de vins, fruites i verdures, pa i dolços, mel o cosmètics naturals, entre més, es combinaran amb l’acte al voltant dels emprenedors rurals, en el qual participaran Empar Fayos, presidenta de l’Associació d’Emprenedors Rurals, Pablo Calatayd, del Celler del Roure, i Fidel Pascual, de la Fundació Herbes del Molí.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.