El programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana), un dels tres programes d’ajudes econòmiques destinades a finançar la rehabilitació, renovació d’immobles i elements comuns d’habitatge de què poden beneficiar-se els veïns d’Ontinyent, ha estat modificat per prorrogar fins el 2018 el termini per acabar les obres.

En la convocatòria de les ajudes, els treballs subvencionables havien d’estar conclosos dins de l’any 2017, però la modificació ara aprovada s’allarga fins l’any que ve el termini d’execució dels projectes.

El programa ARRU facilita ajuts a la rehabilitació d’habitatges de més de 35 anys i a la renovació d’altres amb qualificació energètica B com a mínim, situats al barri de la Vila i al centre històric-Raval. S’hi preveuen fons per a la renovació de 20 habitatges i la rehabilitació de 35. Els ajuts seran d’un 35% dels cost subvencionable, amb un màxim d’11.000 euros, a càrrec del Ministeri de Foment espanyol; d’un 20% a càrrec de la Generalitat (màxim 9.000 euros); i d’un 20% que aportarà l’ajuntament (màxim 15.000 euros).

A hores d’ara hi ha 65 pre-sol·licituds per accedir a aquests ajuts, segons ha explicat la directora general d’Habitatge, Rebeca Torró, als membre de la Mesa del Territori d’Ontinyent.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.