El programa d’educació financera Finança’t engegat el mes d’octubre passat ha afegit als serveis que ofereix via web dos tallers presencials que s’impartiran a partir de la setmana vinent.

Un d’aquests tallers, destinat a persones majors, es farà al Centre d’Atenció a Majors de Gandia, a partir del 28 d’abril, i a Ontinyent. Amb el títol genèric de ‘Què he de saber de la meua pensió, herències, fraus i mitjans electrònics de pagament?’, constarà de cinc mòduls que s’impartiran en dies diferents: ‘Seguiré cobrant si s’acaba la vidriola de les pensions?’, ‘Herències i donacions’, ‘Detectar i protegir-se davant els fraus’, ‘Com pagarem si desapareixen els diners en efectiu?’, i ‘Dispositius mòbils de pagament i banca electrònica’.

El segon estarà adreçat a alumnes d’ESO. ‘Sistema financer, Caixa Ontinyent, i altres coses a saber’ explicarà el sistema bancari actual, els productes financers per a joves, la prevenció de fraus, la banca del futur i, com a cas pràctic, es parlarà de Caixa Ontinyent. S’impartirà dimecres 26 d’abril al Centre Cultural Caixa Ontinyent als alumnes de 4t d’ESO de l’IES Jaume I d’Ontinyent, i més avant als alumnes de 4t d’ESO de l’IES Josep Segrelles d’Albaida.

El programa, impulsat per la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, programarà més avant també cursos i seminaris.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]