El restaurant La Cuina d’Ontinyent participa en la 22a edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària, i que es reprén de la mà de la Fundació Visit València. El de la capital de la Vall d’Albaida és un dels cinc restaurants de fora de València que formen part de la proposta, que n’aplega en total 54.

La iniciativa té com a objectiu donar a conéixer la qualitat de la cuina valenciana, ‘posant-la a l’abast de totes les butxaques per a dinamitzar el consum’. Enguany, el menú de migdia tindrà un cost de 24 euros, 32 euros en el cas dels sopars i s’afegirà un suplement de 15 euros en restaurants gurmet (aquells amb estrela o qualificació Bib Gourmand de Michelin o Sols Repsol).

L’esdeveniment culinari centra l’atenció en el producte fresc local, amb menús basats en els productes de temporada inclosos en el catàleg valencià de varietats tradicionals d’interés agrari del País Valencià.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.