La Generalitat ha estrenat aquest cap de setmana un nou servei de notícies i alertes a través de WhatsApp que ofereix de forma automàtica als usuaris que s’hi inscriguen notícies d’actualitat i informació útil sobre qüestions que afecten el País Valencià en el seu àmbit d’actuació.

Per a donar-se d’alta en aquest servei n’hi ha prou d’enviar un missatge al número 629 462 912 indicant el nom i cognoms de la persona que escriu i incloure aquest número en l’agenda de contactes.

El sistema de missatges és gratuït i no suposa cap cost per al ciutadà, que podrà donar-se de baixa en qualsevol moment fent arribar un missatge de desactivació amb la paraula ‘BAIXA’ pel mateix canal. El tractament d’aquestes dades es farà d’acord amb la Llei de Protecció de Dades.

Amb aquesta iniciativa es pretén d’obrir una nova finestra a la ciutadania perquè puga conéixer de primera mà i de forma immediata les alertes que puguen afectar la vida diària, ha informat la Generalitat.

Les alertes arribaran, excepte en casos excepcionals, un parell de vegades al dia per a no saturar els usuaris. La Generalitat no contestarà ni rebrà informació per aquesta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà fent-se a través de les vies ja existents amb anterioritat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]