El Tinell de Calabuig s’apunta a les jornades dedicades a la cuina de la clòtxina valenciana

El restaurant d'Ontinyent participa en una campanya del patronat València Turisme

VilaWeb
Redacció / EP
25.05.2018 - 15:35
Actualització: 25.05.2018 - 17:35

La clòtxina valenciana protagonitza des d’aquest divendres i durant dues setmanes els menús d’unes jornades simultànies en 14 restaurants de 10 municipis valencians, un dels quals El Tinell de Calabuig d’Ontinyent.

Es tracta d’una acció gastronòmica pionera organitzada per l’Associació de Cuiners de la Comunitat Valenciana i coordinada pel programa Del Tros al Plat del patronat València Turisme, segons ha detallat la Diputació en un comunicat.

Karak, Pelegrí i L’Incontro, de València; La Pitanza, de Pedralba; Hermanas Bau, de Mislata; K-Anròs, d’Alcàsser; Castillo, de Godella; Casa Carmina, del Saler; La Vaca, de Llíria; La Sequieta i Ell Terç d’Alaquàs, i El Cerrao de Sot de Xera, són la resta de restaurants que s’han sumat a la iniciativa.

Durant aquestes setmanes, fins diumenge 10 de juny, aquests establiments ofereixen plats amb la clòtxina valenciana com a protagonista principal.

La iniciativa és la continuïtat de la celebració de l’Entrada de la Clòtxina, la setmana passada al Mercat del Cabanyal de València. La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha destacat que s’hi hagen sumat nou agents a l’aposta de Del Tros al Plat de reivindicar el turisme a partir de plats genuïns amb productes autòctons.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €

Més notícies