Els restaurants Ciro de València i Avenida 2.0 de Massamagrell guanyen el concurs gastronòmic de caça i bolets de Bocairent

VilaWeb
Redacció
28.11.2017 - 16:33
Actualització: 28.11.2017 - 17:33

Els restaurants Ciro de València i Avenida 2.0 de Massamagrell van resultar guanyadors del 10è Concurs Gastronòmic de Carn de Caça i de Bolets ‘Vila de Bocairent’ celebrat aquest dilluns a l’Hotel Ferrero, en què hi van competir 19 restaurants.

En la modalitat d’elaboració del plat de Borreta, el restaurant Ciro de València es va imposar als competidors. En segon lloc hi va quedar el Juan XXIII de Benifaió, i la tercera posició va ser per al restaurant Nazaret de la platja de Puçol.

Quant a la competició en plat lliure, l’Avenida 2.0 de Massamagrell es va endur el premi amb un filet d’oc, parmenthier de boletus, arròs unflat de pebrassos, cruixent de xampinyó i fruites saltejat de rossinyols i trompetes. El segon premi en aquesta modalitat fou per al restaurant El Caramelito d’Alzira, que va guisar un colomí en coccions, al seu suc, pilotes dels seus interiors, cremós de carabassí i múrgoles farcides; i en tercer lloc va quedar Casa Granero de Serra, amb un estofat de galta de porc senglar al Porto amb còctel d’esclata-sangs acompanyat de llom farcit de cérvol i de peres al vi negre.

Per a cadascuna de les modalitats, el primer premi està dotats amb 600 euros, patrocinat per València Turisme, el segon amb 300 euros aportats per l’Ajuntament de Bocairent, i el tercer consisteix en un lot de productes de restauració lliurats per l’empresa Durplastics.

El jurat que va decidir els premis el formaven Anna Francés, del restaurant La Piràmide; Jordi Martínez, president de l’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida; Joaquín Piedra, hostaler i representant de l’associació d’hostaleria i de turisme de Bocairent; José Luis Torró, periodista; Juan Antonio Calabuig, president de l’associació valenciana de periodistes i d’escriptors de turisme; Luis Garau, hostaler; Sílvia Meléndez Herrero, representant de l’associació professional de cuineres i de cuiners de la Comunitat Valenciana; Alfredo Alonso, del restaurant Rías Gallegas; amb Fina Peidró, com a secretària.

A l’acte hi van assistir més de 250 persones representatives de diversos àmbits de les Comarques Centrals i de la Diputació de València, que van gaudir d’un dinar en què se serviren plats de caça i bolets guisats pels restaurants el Cancell i la Parada, Casa Rosa i el saló de banquets la Serratella i el bar Sifó, amb pa del forn de Francisco Colomer, vins de Daniel Belda i herbero del bar Solbes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any