Aquesta setmana han començat les obres de reforma i adequació del Col·legi d’Educació Especial Vall Blanca, amb una inversió de 130.000 euros del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

El termini d’execució de les obres, segons ha explicat el regidor d’Educació, Òscar Borrell, és de tres mesos, i s’hi contemplen actuacions en l’edifici de serveis generals, connectat al volum principal mitjançant una porxada. A la banda nord es condicionarà una aula-taller de cuina climatitzada, amb accés directe a l’exterior, a partir dels espais destinats actualment a personal i a llavar i planxar.

També se substituirà el sistema de climatització que donava servei al menjador i a la sala d’usos múltiples per un de nou que servirà alhora per a la nova aula-taller. A més, se substituiran els vidres simples per uns de dobles.

Pel que fa a les zones exteriors, s’intervindrà en l’espai immediatament exterior a l’aula-taller, amb la creació d’una solera exterior d’uns 100 m² i la millora de la zona de jocs infantils d’uns 276 m², on s’instal·larà un ferm d’amortiment, equipament i jocs infantils nous.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.