L’ambientòleg Andreu Escrivà presenta aquest dimarts 6 de juny a Ontinyent el seu llibre Encara no és tard. Claus per a entendre i evitar el canvi climàtic, en un acte organitzat per la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent com a celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Escrivà, investigador a la Fundació Observatori del Canvi Climàtic i membre del Comitè d’Experts en Canvi Climàtic de la Generalitat, és autor d’aquest llibre guanyador del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2016, convocat per la Universitat de València, Edicions Bromera i l’Ajuntament d’Alzira.

En una entrevista concedida a VilaWeb el mes de febrer passat, l’ambientòleg afirma que el canvi climàtic no es pot evitar perquè ja el vivim, però que, en tot cas, en podem frenar l’avançament. A banda els efectes del canvi climàtic, Andreu Escrivà pensa que hem tingut molts problemes a l’hora de comunicar-lo. Diu que no s’ha fet bé, que pintar imatges catastrofistes i óssos polars morts de gana no ha servit de res.

L’acte de presentació serà a les 19.30 al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Entrevista completa Andreu Escrivà: ‘Es pot fer més contra el canvi climàtic deixant de menjar carn roja que no pas deixant el cotxe a casa’