La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha engegat el dispositiu per a avaluar els habitatges afectats per l’incendi de Llutxent del mes d’agost passat.

Un equip tècnic coordinat pel director general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rafael Briet, format per més de 30 tècnics de l’Institut Valencià de l’Edificació, de l’Ajuntament de Gandia, dels col·legis professionals d’Arquitectes i Aparelladors i de la Universitat Politècnica de València estan fent les avaluacions de més de 220 habitatges de la zona afectada pel cremat.

Segons ha explicat Briet en un comunicat, els tècnics ‘estan contactant amb els propietaris per tal de concretar dia i hora per a realitzar les inspeccions oportunes.’

Des de la direcció general d’Habitatge s’estan utilitzant els procediments d’inspecció ‘específics per a catàstrofes que permeten d’obtenir un índex objectiu sobre el dany patit per cada immoble, de manera que es podrà usar com a base per a efectuar el repartiment d’ajudes de manera sistemàtica i equitativa.’

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb