Font de Ca Blanc de Montaverner

El programa de senderisme Entre Muntanyes, impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat, continua aquest cap de setmana amb propostes per la nostra comarca.

Dissabte dia 8, la ruta proposada correspon a Montaverner, amb un recorregut que eixirà a les 9.00 de la porta de l’ajuntament i  passarà per algunes fonts com la de Maties, la de l’Anglés o la de Ca Blanc, entre més. El passeig recorrerà hortes amb aigües subterrànies que afavoreixen l’aflorament de brolladors naturals i fonts canalitzades. La ruta és de 5,7 quilòmetres i una hora i mitja de duració aproximada, amb un nivell de dificultat baixa.

La ruta de diumenge es dedica a a Aielo de Malferit, per la Solana. L’eixida serà també a les 9.00, des de la plaça del Palau, amb un trajecte de 10 quilòmetres, quatre hores i dificultat mitjana, que discorrerà per punts com la senda de l’Alt de la Solana, la Foia Redona o la Basseta Roja.

Par assistir a les rutes cal inscriure’s, fins dijous, a través del formulari del web https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs als cartells. La setmana que ve encara hi haurà rutes per Ontinyent i Atzeneta d’Albaida.