Divendres passat va arrencar a la Pobla del Duc l’Escenari Jove de la Vall d’Albaida, un programa d’actuacions de sis grups de la comarca organitzat pels departaments de Cultura i Joventut de la Mancomunitat, que tocaran en 12 municipis acompanyats per músics locals.

El funcionament és com el del programa Contes a la Fresca, de manera que els concerts en cada localitat comptaran amb actuacions de grups locals per facilitar-los la presència als escenaris. Després de la Pobla del Duc, en què hi tocaren Germans Brother i Second Coming, la programació continuarà a Fontanars dels Alforins, Montaverner, Benigànim, Alfarrasí, Montitxelvo, Castelló de Rugat, Carrícola, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, el Palomar i Bocairent.

Des de la Mancomunitat han explicat que la proposta vol ‘potenciar els grups novells i oferir una opció de qualitat i gratuïta als nostres municipis’, en paraules de Fede Vidal, conseller de Cultura. A més, s’ha procurat que les actuacions siguen majoritàriament en valencià.

Els Sis grups que participaran en aquesta primera edició de l’Escenari Jove de la Vall d’Albaida són Germans Brothers, Sin Rastro, Second Coming, AC/DX DixieBand, Chicken Fan, i Entropia.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]