Esquerra Unida d’Ontinyent ha emés una nota de premsa en què lamenta que Jorge Rodríguez, com a president de la Diputació de València, no haja donat cap explicació després de la polèmica proposta de nomenar Alberto Hernández Campa per a fer-se càrrerc de la gerència d’Egevasa.

Des de la formació, que considera que el també batle d’Ontinyent és responsable de la proposta, han recordat la polèmica oberta en tractar-se del marit de la consellera de Sanitat, Carmen Monton, que es va tancar amb la renúncia d’Hernández Campa al càrrec.

Esquerra Unida ha remarcat que Rodríguez i Monton ‘són membres destacats del PSOE provincial’, i ha valorat molt positivament les crítiques de la vice-presidenta del govern, Mónica Oltra, qui assegurà que el nomenament no era ‘ètic ni estètic’. Tot i la renúncia de qui havia de ser el gerent d’Egevasa, EU lamenta que ‘ni la consellera ni Jorge Rodríguez no han donat explicacions d’una mostra de nepotisme que pensàvem eradicat i que danya la imatge de transparència, regeneració i “bon rollito” del President de la Diputació.’