Foto: Joan Belda Sanchis

La Diputació de València està realitzant unes obres de millora en dos ponts de la carretera CV-655 que uneix Ontinyent i Fontanars dels Alforins des del Pou Clar. Els treballs han obligat a efectuar unes desviacions dels trànsit oportunament senyalitzades amb unes plaques informatives, que n’avisen i indiquen els trajectes alternatius.

Aquests grans senyals de trànsit, en castellà, avisen de la carretera tallada i de les desviacions a ‘Fontanares’ i a ‘Onteniente’, sorprenentment amb uns noms castellanitzats que ja fa decennis que es van eliminar de la toponímia oficial. La capital de la Vall d’Albaida va recuperar Ontinyent com a forma oficial i única en 1982. Per la seua banda, Fontanars dels Alforins és des de 1992 la denominació oficial d’aquest municipi, segregat en 1927 de la ciutat d’Ontinyent.

Les obres, començades el mes de maig passat, estan destinades a rehabilitar l’estructura del pas sobre el barranc de les Caves, i ampliar la calçada en el pont sobre el barranc de Bencinill o pas de Presència.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]