L’ollerià Francesc Mompó participa aquest mes d’abril en el cicle Lletres a l’Alguer, organitzat per l’Ateneu Alguerés i la Institució de les Lletres Catalanes, dins el qual es convida escriptors en català a exposar la seua literatura en aquella ciutat sarda de parla catalana per crear debats oberts entre autors i públic.

Mompó hi intervindrà aquest divendres 21, amb una xerrada que ha titulat ‘Uendos, greixets i maremortes’ per tal de referir la seua experiència en l’ús de la tradició local, com en el cas d’aquests personatges fantàstics de les llegendes populars, per a construir una literatura arrelada al país i a la llengua sense la qual haurien perdut el sentit.

Enguany, en el cicle hi intervindran, a més de Francesc Mompó, l’escriptor Josep A. Fluixà al mes de juny, i l’editora Dolors Pedrós d’Edicions 96 aquest pròxim mes de maig. L’any passat, els convidats van ser Manuel Baixauli i Anna Moner (abril i maig).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]