Gastronomia per a l’Any Gomis

  • Foc i Cassola organitza un sopar temàtic dedicat a Josep Melcior Gomis

VilaWeb
Redacció
08.06.2016 - 15:13
Actualització: 08.06.2016 - 17:13

L’associació gastronòmica de la Vall d’Albaida Foc i Cassola s’ha sumat a la celebració de l’Any Gomis, i ho fa amb l’organització d’un sopar temàtic amb un menú inspirat en la vida i el temps del compositor ontinyentí.

Per al 24 de juny, l’associació ha preparat un ‘Sopar amb Gomis’ amb plats tradicionals o originaris de ciutats on Josep Melcior Gomis va passar part de la seua vida. S’hi serviran menges que recorden València, París o Madrid, a més del propi Ontinyent, ‘adobades per una adequada barreja d’espècies amb aromes avocadores’, tal com han explicat des de l’entitat.

El sopar es farà al restaurant El Tinell de Calabuig, a les 21.30, acompanyat d’audicions musicals de l’obra camerística del músic. Les reserves s’han de fer al telèfon 962915048.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any