Glòria Micó i Katty Ushiña, regidores dels ajuntaments de l’Olleria i Ontinyent respectivament i membres de la Junta Executiva del Fons Valencià per la Solidaritat, van participar dimarts en la reunió que aquesta associació va tindre amb el president del govern, Ximo Puig.

La trobada va servir per fer arribar al Cap del Consell la invitació del Fons a l’acte central de la celebració del 25 aniversari de l’entitat, que tindrà lloc el 28 de novembre vinent a Xàtiva. A més, la presidenta del Fons i tinent-batle de Xàtiva, Xelo Angulo, va detallar-li’n les finalitats i les línies de treball, projectes i programes més singulars. Per a Puig ‘el Fons Valencià és un molt bon instrument per a fer participar els ajuntaments valencians en la construcció d’un món més just i alhora és una eina perfecta per traslladar a la ciutadania la importància de la solidaritat internacional i la cooperació’.

El Fons Valencià està constituït a hores d’ara per 99 ajuntaments i 9 mancomunitats. A més de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, de la nostra comarca en formen part els ajuntaments d’Agullent, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Bufali, Carrícola, Castelló de Rugat, Llutxent, Montaverner, Montitxelvo, l’Olleria, Ontinyent, Otos, el Palomar, la Pobla del Duc, Quatretonda i Salem.